Matkalla osa 6 |Tallinna

Talinna on varmasti meille kaikille tuttu kaupunki ainakin jossain määrin. Tallinna onkin todellinen helmi Suomenlahden toisella puolen, jonne jokaisen kannattaa harkita tekevänsä hieman pidempikin matka jossain vaiheessa. Tallinnasta ei löydy ainoastaan halpaa alkoholia, vaan sen keskiaikaisten muurien taakse kätkeytyy monenlaista näkemistä sekä tekemistä. Viime vuosina Tallinna on noussut suosioon etenkin ruokansa tähden. Tallinnasta saat edullisesti erittäin korkeatasoista ruokaa ja voit maistella hieman erikoisempiakin makuja erittäin siedettävään hintaan. Mikäli mietit mitä Tallinnassa voi tehdä, niin suosittelemme ehdottomasti vierailemaan Tallinnan mahtavissa ravintoloissa.

Tallinnasta löytyy myöskin monia viittauksia keskiaikaan ja voihan siellä vaikka nauttia kylmän oluen keskiaikaisessa pubissa. Lisäksi vierailtavana on monia erilaisia museoita, jotka kertovat kiehtovia tarinoita Viron sekä Tallinnan sotaisasta historiasta. Tallinnasta löytyy myöskin loistavia paikkoja hemmotteluun, kiitos monien tasokkaiden kylpylöiden mitä kaupungista löytyy. Mikäli Tallinna alkaa kyllästyttämään, niin sieltä pääsee myös nopeasti sekä edullisesti ympäri Viroa joko bussilla tai vuokra-autolla

Miten Tallinnaan pääsee edullisesti?

Minun mielestäni edullisin tapa matkustaa Tallinnaan on ehdottomasti laiva, sillä risteilyjä löytyy ympäri vuoden erittäin edulliseen hintaan. Näin ollen Tallinnaan pääsee kyllä vähän pienemmälläkin Budjetilla. Lentokoneellakin voi toki Tallinnaan matkustaa, mutta en näe tässä kovin suurta hyötyä. Kesäisin Tallinnaan kulkee lisäksi lukuisia nopeita yhteyksiä Laivalla ja nopeimmillaan oletkin perillä noin 2 tunnissa. Mikäli haluat siis Tallinnaan nopeasti ja edullisesti, niin suosittelen valitsemaan jonkin edullisen risteilyn. Tallinaan risteilee VikingLine, TallinkSilja, LindaLine sekä muutamat muut yhtiöt. Valitse niistä mielesi ja lähde matkaan heti kun siltä tuntuu.